konyhabútor - Beépített szekrény - IRODABÚTOR
Egyedi konyhabútor gyártás, beépített szekrény készítés, irodabútor gyártás

Hermer konyhastúdió

Konyhabútor gyártás - Egyedi konyhabútor és beépített szekrény tervezés, készítés - A Hermer konyhastúdiónál

Főoldal / Konyhabútor

Legyen szó akár lakásfelújításról, vagy új lakás berendezéséről, a konyhabútor meghatározó eleme lesz lakásunk hangulatában, ezért fontos, hogy életritmusunkhoz, szokásainkhoz igazodjon!

Cégünk, a HERMER Kft. fő profilja egyedi konyhabútorok tervezése és kivitelezése, valamint sztenderd konyhabútorok értékesítése. Bemutatótermünkben tekinthetik meg munkáinkat, valamint eladóink segítségével kezdetét veheti a tervezés is, melynek során egy ingyenes 3 dimenziós látványterv elkészítésével igyekszünk elérni, hogy minden tekintetben megfelelő konyhabútort vásárolhassanak.

A Hermer konyhák saját gyártású bútorok, amelyek asztalos műhelyünkben készülnek.

Konyhabútorainknál több kategóriát különböztetünk meg, a 180 cm hosszú, előre gyártott blokk konyhától kezdve, az akciós, de ennek ellenére elemekből összeválogatható konyhabútorokon keresztül a méretre készülő, megbeszélés szerinti felszereltségű egyedi konyhabútorokig. Az utóbbi kategóriában bútorainkat már személyre szabott igények alapján állítjuk össze.

A bútorok frontjai többféle anyagból készülnek, laminált, fóliás MDF, vagy akár valódi fa frontos modellek egyaránt megtalálhatóak kínálatunkban. A stílus a klasszikustól egészen a modernig terjed.

Gyöngyösi úti bemutató termünkben élőben is ízelítőt láthatnak az általunk forgalmazott konyhabútorokból. Nagy tapasztalattal rendelkező tervezőink pedig igyekeznek segíteni abban, hogy a megálmodott konyha megvalósulhasson.

A rendelési idő saját gyártású konyháinknál: 4 hét.

Szállítási díjaink Budapesten:


- kis konyha gépek nélkül: 8.000 Ft + Áfa
- nagy konyha gépek nélkül: 10.000 Ft + Áfa 
- csak kisgépek: 5.000 Ft + Áfa
- csak nagygépek: 7.000 Ft + Áfa
- konyha + gépek: 15.000 Ft + Áfa

Budapest területén kívül kilóméterenként 200 Ft + Áfát számítunk fel.

Szerelési díj: a konyhabútor 8%-a + Áfa

Várjuk szeretettel Bemutatótermünkben!


 

KONYHABÚTOR KÉPGALÉRIA

mdfkonyhabutor

konyhabutor_14

MDF Konyhabútorok

Képgaléria

Laminált Konyhabútorok

Képgaléria

fakonyhabutor

Antikoltkonyhabutor

Tömörfa Konyhabútorok

Képgaléria

Antikolt Konyhabútorok

Képgaléria

 

10 TIPP KONYHABÚTOR VÁSÁRLÁSÁHOZ

Milyen szempontokat vegyünk figyelembe konyhabútorunk megvásárlása előtt?

 
1.
 
A kiválasztott bútor stílusa és színe nagyban befolyásolhatja konyhánk hangulatát. Például a magas felső elemek elegánsabbá teszik az összeállítást, ám kis térben nyomasztóan is hathatnak.
2.
 
Érdemes a választás előtt figyelembe venni, hogy mekkora igénybevételnek lesz kitéve konyhabútorunk, és ehhez mérten megválasztani a frontok, illetve a munkalap anyagát. Például a fóliás frontok könnyen tisztán tarthatók, a fényes munkalap viszont sérülékenyebb.
3.
 
Ajánlott odafigyelni az apró kiegészítőkre, hiszen ezek nagymértékben megnövelhetik bútorunk élettartamát. Például vízzáró a falnál, vagy por- és vízzáró a lábazaton.
4.
 
A tervezésnél figyeljünk egyedi igényeinkre. A mély fiókos megoldás például könnyebb hozzáférhetőséget, és nagyobb áttekinthetőséget biztosít.
5.
 
Sarok elemeknél mérlegeljük, mit tartunk fontosabbnak: a nagyobb helykihasználást, vagy a könnyebb hozzáférhetőséget. Praktikus megoldást nyújt például a kifordítható szerelvény.
6.
 
Amennyiben kényelmünk megkívánja, egyes elemeket kérhetünk a szokásostól eltérő kivitelben is: például a sütő szemmagasságba helyezése, vagy a munkalap megemelése igen hasznos lehet.
7.
 
A konyhabútornál is ragaszkodjunk a jó minőséghez. A megbízható anyagok, pántok, vasalatok minőségén nagyban múlik a konyhabútor élettartama.
8.
 
A konyhában mindig gondoskodjunk megfelelő világításról: a munkaterületre helyes irányú, és erősségű fényt válasszunk. A hangulatvilágítás teljesen más képet adhat megszokott környezetünknek!
9.
 
A mosogató kiválasztására is érdemes nagy gondot fordítani, hiszen az ellenállóbb anyag hosszabb élettartamot biztosít, valamint gyakran higiénikusabb is.
10.
 
Háztartási készülékek választásánál mindig tájékozódjunk az energia-, illetve zajszintről, valamint gyermekeink védelmében válasszunk gyermekzárral ellátott készülékeket!

INGYENES helyszíni felmérés

Budapest területén ingyenes helyszíni felmérést biztosítunk.

3D KONYHABÚTOR látványterv készítés

Számítógépen modern 3 dimenziós szinte teljesen élethű képet rajzolunk leendő konyhabútoráról, hogy a későbbiekben ne érhessék meglepetések.